6 rad, které vám pomohou s hubnutím.

12.04.2016 17:02

6 rad ,které vám pomohou s hubnutím.

12.04.2016 12:00

Přečtěte si našich 6 snadných tipů a uvidíte, že svého vysněného cíle dosáhnete snadněji.

Zapomeňte na výmluvy

Pokud se jednou rozhodnete se svou nadváhou něco dělat, měli byste jednoznačně zapomenout na všechny možné výmluvy, které vás jen napadnou. Obvykle to začíná slovy „dnes ještě ne, začnu až zítra“ a končí u „ale vždyť jeden kousek čokoládového dortu mi neublíží.“ Snažte se držet svého odhodlání, myslete na to, čeho chcete docílit, a dejte do toho vše.

Nesrovnávejte se s kamarádkou

Srovnávání vlastních úspěchů, ale i neúspěchů s ostatními se zdá být často naprosto přirozenou reakcí. V lepším případě vás sice může motivovat, v horším vás ale zbytečně vystresuje. „Nezapomínejte, že každé tělo je jiné, proto si nedělejte hlavu z toho, že právě vaše kamarádka už zhubla díky osvědčené dietě o kilo nebo dvě více, než vy,“ dodává.Pusťte se do hubnutí s kamarádkou. Motivujte se

Neodměňujte se za úspěchy jídlem

Ať už se snažíte zhubnout nebo ne, odnaučte se odměňovat za své úspěchy jídlem, nejste přece cvičený pes. Raději si zajděte do kina, do divadla nebo si pořiďte něco pěkného na sebe. Hýčkejte se. Budete tak spokojenější a v případě hubnutí výrazně snížíte možnost, že se vám nadváha opět vrátí.

Odpočívejte

Odpočinek a relaxace hrají v průběhu hubnutí velmi výraznou roli. Základem je kvalitní spánek, který přímo ovlivňuje náš zdravotní a psychický stav. Nedostatek spánku může způsobit pocity úzkosti, deprese nebo snížení aktivity a zhoršení nálady. „Pokud špatně spíte, choďte více na procházky, zkuste si večer uvařit bylinkový čaj a dobře si vyvětrejte v ložnici“. Když se budete cítit dobře a odpočatě, bude i hubnutí efektivnější.

S Herbalife produkty se vám bude hubnout pohodlně

Buďte aktivní a sportujte

Říkáte, že nejste sportovní typ? Že na pravidelný pohyb nemáte čas? A nejsou to opět jen výmluvy? Nemusíte hned začít trénovat každý den, začněte krátkými procházkami, vyberte si aktivitu, která vás bude bavit – pro jednoho je to fitko, pro druhého taneční hodiny a třetí si bude užívat projížďky na inline bruslích. Brzy zjistíte, že si svůj den bez sportu už nedovedete představit.

Nezavrhujte kvalitní produkty pro hubnutí

Malá pomoc není v průběhu hubnutí vůbec na škodu. Vyberte si kvalitní a osvědčené doplňky, které vám na vaší cestě za štíhlou postavou pomohou. Oblíbená Herbalife výživa je právě takovým pomocníkem. Proteinová jídla a nápoje chutnají, zasytí a výsledky na sebe nenechají dlouho čekat.